
després d'una setmana d'absència .... la meva activitat professional m'ha deixat extenuat ..... en primer lloc us recomano la següent recepta de Isma, el de cuina per a solters (TV3)
UNA RECEPTA: OSTRES DRY MARTINI.
L'ostra és l'aliment que ens pot aportar més zinc a l'organisme.
El zinc és un mineral necessari per a l'olfacte i el gust.
Ingredients:
Per còctel:
ostres
50 cl de vermut blanc sec
gotes de ginebra cibulet
olives sevillanes
1 ceba tendra
glaçons
1 llima
50 cl de vermut blanc sec
gotes de ginebra cibulet
olives sevillanes
1 ceba tendra
glaçons
1 llima
Preparació:
Preparació: 10 minuts
Cocció: no en té
1. Descalceu les ostres mirant de recollir l'aigua que deixen anar.
2. Talleu la ceba tendra i el cibulet al més petit possible.
3. Poseu el vermut a la nevera i el gin al congelador.
4. Per muntar el còctel:
i. En un bol, poseu-hi els glaçons. Afegiu-hi l'aigua de l'ostra i feu-hi un parell de voltes per refredar-la.
Passeu-la per un colador en un altre bol, on afegireu la gota de llima.
Passeu-la per un colador en un altre bol, on afegireu la gota de llima.
ii. Poseu-hi la ginebra i el vermut sec i bateu-ho amb energia amb un batedor de mà, fins a aconseguir emulsionar els líquids.
iii. Prepareu una broqueta amb les olives.
iv. Poseu la broqueta i les ostres dins de la copa de còctel.
v. Escampeu el cibulet i la ceba tendra a la emulsió, i aboqueu-ho a la copa de còctel.
Font: La cuina del Isma.
Foto: Jaume Timoner


2 comentarios:
Jo, si no t'importa, només dry martini i olives ;-)
Ja prendré un suplement de zinc...
d'acord, dry martini i olives ......
ho recordaré per properes receptes
saps que el que em dius es important per jo ..... jajajja
salut
Publicar un comentario